Starity

Angie és Brad már franciaországi esküvőjük előtt házasok voltak

2015. január 11. 22:10   |   Szerző: mili..summer

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírt maga Angelina Jolie osztotta meg a nyilvánossággal az egyik olaszországi lapnak adott interjújában.

hirdetés
Angie és Brad már franciaországi esküvőjük előtt házasok voltak

Mi is beszámoltunk a pár csodálatos, Franciaországban tartott augusztusi esküvőjéről, amelyről a későbbiekben képeket is megmutattunk nektek. A színésznő és férje, Brad Pitt azonban úgy tűnik, nagyon tudják, hogyan is kell megőrizni egy titkot, de végül mégis kibújt a szög a zsákból: már hónapokkal az említett esküvő előtt összekötötték életüket.

Az interjút a Io Donna nevezetű olasz lap készítette a hírességgel, melyből az is kiderül, mi volt az oka a korábbi házasságkötésnek: Franciaországi esküvőnk előtt, amin a gyerekek is jelen voltak, már Kaliforniában is összeházasodtunk Braddel. Mivel amerikai állampolgárok vagyunk, nem házasodhattunk össze legálisan Franciaországban – mondta Angelina, majd így folytatta - Egyik nap azt mondtam Bradnek, hogy találkozzunk délután fél ötkor. Hívtam egy anyakönyvvezetőt és aláírtuk a papírokat.

Teljesen érthető, miért is került már sor korábban az eseményre, hiszen végül minden úgy történt, ahogy annak történnie kellett: gyönyörű környezetben, a gyerekek, családtagok és barátok körében is örök hűséget fogadhattak egymásnak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek