Starity

Selena Gomez már anyuka szeretne lenni

2015. január 12. 16:04   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint az örökbefogadáson agyal a fiatal énekes-színésznő, mivel Justin Bieber már egyáltalán nincs képben.

hirdetés
Selena Gomez már anyuka szeretne lenni
Fotó: Adidas

Selena Gomez és Justin Bieber drámája végetérhetetlennek tűnik, hiszen folyton arról találgat a sajtó, hogy együtt vannak-e, a sok-sok pletyka alapjául pedig a névtelen informátorok szolgálnak, akik készségesen osztanak meg gyakran hamis, nagyon ritkán viszont igaz híreket velük kapcsolatban.

Újabb bennfentesek a napokban például arról nyilatkoztak a HollywoodLife-nak, hogy a 22 éves énekes-színésznő már a falra mászik exétől, főleg Calvin Klein-os kampányának fotóitól, melyekbe mindenhol beleütközik. Egy része még mindig nagyon arra vágyik, hogy vele legyen, szóval azt látni, hogy egy szexi alsóneműreklámban szerepel, rajta egy másik lánnyal, szívás.

Próbál továbblépni, mert tudja, hogy Justin nem jó neki, nem pedig azért, mert nem vonzódik hozzá többé. Úgy gondolja, hogy szívdöglesztően fest azokon a képeken, de próbálja kerülni, hogy rájuk kelljen néznie, mert miattuk újra vele akar lenni. Igazából próbál mindent elkerülni, ami vele kapcsolatos. Túl akar lenni ezen az egészen és Justinon is, de nehéz és ez az egész kampány csak sokkal nehezebbé teszi, kész kínzás - árulta el a másik forrás.

Egy másik informátor pedig nem sokkal később arról számolt be, hogy Selena tényleg nagyon azt szeretné, ha Bieber már nem lenne részese az életének és túlléphetne rajta, ezért egy hatalmas lépést is hajlandó lenne megtenni.

Különlegessé szeretné tenni a 2015-ös évet azzal, hogy egyedül örökbe fogad egy babát ahelyett, hogy várna a megfelelő srácra. Fiatal anyuka szeretne lenni és úgy vélem, egy kicsit belefáradt Justinba, mivel majdhogynem feladta, hogy rátaláljon az igaz szerelemre. Most csak arról beszél, hogy megcsinálja önállóan. Úgy érzi, hogy ez az ő éve lesz, készen áll, hogy új szintre emelje az életét.

A nevét elhallgatni kérő ismerős hozzátette, hogy Selena sokkal érettebbnek és felelősségteljesebbnek érzi magát. Készen áll, hogy igazán felnőjön. Úgy gondolta, hogy ilyenkorra már Justin felesége lesz és a baba is az úton lesz, de nem így történtek a dolgok, az élet nem úgy alakult, ahogyan ő azt eltervezte - osztotta meg a HollywoodLife-fal.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek