Starity

Távozik a Vámpírnaplók stábjából Steven R. McQueen

2015. január 12. 15:03   |   Szerző: kurrek

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap kaptuk a hírt, miszerint az összes őszi újoncot berendelte a The CW, ám előtte még bejelentették, hogy Steven R. McQueen csak visszatérő szereplő lesz a 14. résztől a The Vampire Diariesben.

hirdetés
Távozik a Vámpírnaplók stábjából Steven R. McQueen
Fotó: Nino Munoz/The CW

Steven R. McQueen a sorozat kezdete óta a stáb tagja, ám tegnap Julie Plec az Entertainment Weeklynek elmondta, hogy a 6. évad 14. részétől a széria Jeremyje már nem lesz állandó szereplő. A fiú korábban is hagyta már el a várost, sőt, egy rövid ideig halott is volt, de ez a távozás most már végleges lesz.

Plec elárulta, hogy az évek során - már amennyiben még évekig a képernyőkön marad a Vámpírnaplók - minden egyes karakter egy döntés elé áll majd, vagyis kiderül, ki hova megy, azaz marad-e a sorozatban, avagy távozik. Természetesen ez nem azt jelenti, hogy többet nem látjuk a sorozatban Stevent, hiszen nagyobb eseményeken még valószínűleg fel fog tűnni.

Julie Plec azt is elmondta, hogy kezdenek elindulni a sorozat lezárása felé. Ezzel azonban egyáltalán nem arra célzott, hogy a hetedik lesz az utolsó, de az biztos, hogy már nem sok évada van vissza az egykoron legsikeresebb CW-s alkotásnak.

Stevenről még annyit, hogy egy ideje pletykálják, hogy egy új sorozatban, a Titansben fog szerepet kapni, ami még nincs megerősítve, de távozásának híre okot ad a feltételezésre, miszerint már biztos, hogy McQueen ott folytatja a pályafutását.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek