Starity

Tales Of Evening: február elején új album, hamarosan dalpremier

2015. január 12. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Február elején érkezik a magyar rock- és metalt játszó Tales Of Evening második korongja, ezt megelőzően pedig még egy dalt is bemutat a zenekar.

hirdetés
Tales Of Evening: február elején új album, hamarosan dalpremier
Fotó: Gerócs Balázs

Tavaly jelentette be a zenekar, hogy már javában készül második lemezük, amely már a csapathoz frissen csatlakozott basszusgitárossal, Gyulai Ádámmal a fedélzeten fog elkészülni. A csapat frontembere, Ádám Attila akkor azt is elárulta, hogy a zenekar minden egyes tagjának nagyobb szerepe lesz a dalok szerzésében, mint az előző albumon.

Az új Tales Of Evening-korongról már tavaly megjelenítettek egy dalt, amely a Lélekvihar címet viseli. A tegnapi napon viszont már azt is megtudtuk, hogy a lemez, a Szilánkok elnevezést kapta,  így arra is fény derült, hogy 12 dal lesz hallható rajta – köztük a 2013-ban debütált A Szél Feltámad, valamint az imént említett Lélekvihar.

A lemez kapcsán azt is elárulta Attila, hogy ezúttal a SuperSize Recording kiadónál végzik az utolsó simításokat a Szilánkokon, illetve azt is elmondta, hogy a Hajléktalan Lélekhez hasonlóan ezen a lemezen is lesznek vendégek. Az egyik vendég Balázs Zsuzsa lesz, aki narrátorként fog szerepelni és egy tündér szerepét ölti magára, a másik pedig Szijártó Zsolt (Kárpátia), aki egy gitárszólóval járult hozzá az albumhoz.

A Tales Of Evening január 25-én fog fellépni a Petőfi Csarnokban, a Sabaton, a Battle Beast és a Delain zenekarok társaságában, de ezt megelőzően még egy dalpremierrel kedveskednek a nagyérdeműnek. Február elején pedig a HammerWorld magazin extra CD-mellékleteként jelenik meg a második nagylemezük, a Szilánkok.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek