Starity

Klippremier: Ensiferum - One Man Army

2015. január 13. 08:08   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Februárban érkezik a finn vikingek legújabb nagylemeze, amelyről tegnap megjelent a névadó dal.

hirdetés
Klippremier: Ensiferum - One Man Army
Fotó: Facebook/Ensiferum

Decemberben számoltunk be arról, hogy Finnország egyik legnépszerűbb folk/vikingmetalt játszó együttese, az Ensiferum hamarosan piacra dobja immáron hatodik korongját, amely a One Man Army elnevezést kapta. Ezzel a bejelentéssel egy időben már az albumborítót is megtekinthettük, amely Havancsák Gyula kezei által készült a zenekar számára.

Nemrégiben a dallistára is fényt derített a Petri Lindroos által vezetett csapat, valamint már meg is hallgatható a Warmetal című feldolgozás, amely az első Ensiferum-kislemezként debütált. A tegnapi napon pedig mindenki meglepetésére a Metal Blade Records lemezkiadó megjelenítette a várva várt klipet is, amely az album névadó dalához készült, Lengyelországban.

Az Ensiferum a tavalyi fellépést követően idén is visszalátogat Magyarországra, így az új dalokra a magyar rajongók is boldogan csápolhatnak majd a Club 202-ben, március 15-én.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek