Starity

Snoopy debütál a mozivásznon

2015. január 13. 08:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben debütál az Egyesült Államokban a Peanuts címet viselő 3D-s animációs film.

hirdetés
Snoopy debütál a mozivásznon

1950-ben jelent meg Charles Schulz első Peanuts-képregénye, melynek köszönhetően egy egész világ ismerte meg Snoopyt, Woodstockot, Charlie és Sally Brownt, valamint Lucy és Linus Van Peltet. Az aranyos és humoros képsorok rögtön belopták magukat az emberek szívébe, így nem meglepő módon 1969-ben elkészült az első rajzfilm is Barátom, Charlie Brown címen, majd ezt követte 1972-ben a Snoopy, gyere haza!, 1977-ben a Fuss, ha kedves az életed, Charlie Brown!, végül az 1980-as Jó utat, Charlie Brown! (...és vissza se gyere!).

Most pedig a modern technológiának köszönhetően ismét életre kelnek a szeretnivaló karakterek, ugyanis Steve Martino rendezésében érkezik meg 2015. november 6-án az USA-ba a Peanuts címet viselő, CGI-jal megalkotott 3D-s animációs film.

Az alkotásban Snoopy belefog legnagyobb küldetésének megvalósításába, abba, hogy csapatával meghódítsák az eget, eközben pedig legjobb barátja, Charlie Brown megkezdi saját nagy kalandját azzal, hogy hazatér.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek