Starity

Összejött Selena Gomez és Zedd?

2015. január 14. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Golden Globe óta azt pletykálják, hogy több van közöttük, mint munkakapcsolat.

hirdetés
Összejött Selena Gomez és Zedd?

Január 11-én, vasárnap került megrendezésre Beverly Hillsben az idei Golden Globe Awards, ahol a sztárvilág színe-java tiszteletét tette, köztük Selena Gomezzel és újdonsült munkatársával, Zedd-del. A páros nemrégiben vonult közösen stúdióba, miután a 22 éves énekesnő felbontotta szerződését a Hollywood Recordszal és átpártolt az Interscope-hoz.

A fiatalok rengeteg képet posztoltak már közösségi profiljaikra a dalkészítési procedúrákról és a stúdión kívül is mutatkoztak már együtt. Ennek köszönhetően pedig sokakban már akkor felmerült az a gondolat, hogy több lehet közöttük, mint egyszerű munkakapcsolat, így az már csak hab volt a tortán, amikor együtt jelentek meg a neves díjátadón és boldogan pózoltak egymás karjaiban - olykor Cara Delevingne-nel az oldalukon -, valamint amikor kéz a kézben sétálva kapták őket lencsevégre a szemfüles paparazzók.

Fotók: Getty Images; Twitter; Splash News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek