Starity

Lessünk be John Legend és Chrissy Teigen otthonába!

2015. január 13. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ezúttal az énekes és modell feleségének házába nyerhetünk betekintést az Architectural Digest magazinnak köszönhetően.

hirdetés

John Legend és Chrissy Teigen 2013 szeptemberében fogadott egymásnak örök hűséget, házas éveiket pedig jelenleg egy egyhálószobás, New York-i tetőtéri apartmanban töltik, melyet még a menyegzőjük előtt vásároltak meg. Pazar és stílusos otthonukba, mely a manhattani Nolita és a Little Italy negyedében található meg, most az Architectural Digest magazin 2015-ös februári számában engedtek betekintést.

A lakást Don Stewart újította fel a Desiderata Designtól, együttműködve Winka Dubbeldammel, az Archi-Tectonics munkatársával. Hajlamosak vagyunk olyan dolgok után kutakodni, amelyek ellenkezői azoknak, amiket a legtöbb ember akar – árulta el a 36 éves énekes, majd felesége hozzátette: Hihetetlenül imádom ezt. Inkább legyen egy fal a kilátás, mint az Empire State Building.

A házasok konyhája sem éppen mindennapi, hiszen elég csak a bútorokra nézni, valamint az arany székekre és kiegészítőkre. A főzőlap a Bertazzonitól származik, az arany székek pedig az Atelier Courbet-nél dolgozó Anna Karlin munkái. Imádok levest főzni. Imádok sütni, tényleg, mindent, aminek az elkészítése órákig tart – vallotta be a 29 éves modell.

A nappaliban bronz dohányzóasztal és vintage komód, valamint fekete, bőrfotelek és kanapé kapott helyet, melyeke Arne Norell tervezettt Emmerson Trooptól. Mindezek mellett pedig Johnnak van egy külön zeneszobája is, ahol egy kényelmes karosszék, egy hatalmas és fényes Yamaha-zongora is megtalálható, a falat pedig egy Lynne Mapp-festmény díszíti.

Fotók: William Waldron/Architectural Digest

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek