Starity

Emma Watson és Harry Styles titokban randiznak?

2015. január 14. 18:06   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég merült fel a pletyka, miszerint Emma Watson és Harry Styles titokban voltak randizni decemberben 26-án egy focimeccsen.

hirdetés
Emma Watson és Harry Styles titokban randiznak?

A két fiatal sztár egy Manchester United és Newcastle közötti meccsen vett részt nézőként, és egy névtelen bennfettes szerint a találkozót titkos randinak is hívhatjuk.

Vigyáztak, hogy ne lássa meg őket senki – mondta a forrás. Láttuk Harryt amint kiment a mosdóba, és mikor a fogadóirodába mentünk, mindenki arról beszélt, hogy ők együtt vannak itt.

A hír igazságát jelenleg senki nem támasztotta még alá, hisz Harryt nemrég Nadine Leopolddal hozták hírbe, Emma viszont december elején szakított barátjával, Matthew Janney-vel, így számára szabad az út Harry felé.

Sok rajongó viszont nem örül az esetleges hírnek, ugyanis Harry ismét egy idősebb nővel lépne közelebbi kapcsolatba, ami nem meglepő, hiszen saját bevallása szerint az idősebb nőkre bukik. A Harry-őrültek viszont sokáig nem nézték ezt jó szemmel, főleg mikor Harrynek a híres műsorvezetővel, Caroline Flackkel volt viszonya, aki több, mint 10 évvel idősebb nála. A kapcsolatnak a rajongók miatt kellett véget vetni, mert Caroline-t annyira támadták, hogy már nem bírta elviselni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek