Starity

Nicole Kidman lányai nem lépnének édesanyjuk nyomdokaiba

2015. január 16. 09:09   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az ausztrál színésznő nemrég mesélte el egy interjú során, hogy Faith és Sunday nem kívánnak a jövőben színésznőként dolgozni.

hirdetés
Nicole Kidman lányai nem lépnének édesanyjuk nyomdokaiba

Úgy látszik, hogy nem mindenki vágyik arra a bizonyos hírnévre és csillogásra, amit a filmszakma nyújthat. Nicole Kidmantől nemrég egy interjú során megkérdezték, hogy gyermekei szövögetnek-e terveket arról, hogy a jövőben a színészi pálya felé orientálódnak. A színésznő elmondása szerint lányai nem hogy nem terveznek ilyesmit, sőt, szinte már menekülnek a reflektorfény elől.

A színészkedés csak az én álmom volt és vágyam, nem látom, hogy Faith és Sunday valamiképpen is érdeklődne a szakma iránt. Olyan érzést keltenek, hogy nem, köszönjük, de nem érdekel – mesélte az ausztrál csillag a People magazinnak.

Nicole, akinek két gyönyörű lánya van férjétől, Keith Urbantől, azt is megosztotta az olvasókkal, hogy lányainak már most van egyfajta elképzelése a jövővel kapcsolatban: Sunday mindig arról beszél, hogy állatorvos szeretne lenni, vagy pedig egy partiszervező, de gyakran mondogatja, hogy inkább háziasszony lenne, és nyolc gyereket szeretne – szerintem így akarja elmondani nekem, hogy maradjak otthon.

Ahogy lányai, úgy Kidman sem szeretett volna édesanyja nyomdokaiba lépni és otthonülő háziasszony lenni, aki feladja álmait: Az anyám, aki feladta a munkáját, hogy minket felneveljen, azt mondta, hogy mindig kövessem az álmaimat, csináljak mindig valami kreatívat, ő azt érezte, hogy ez az én sorsom.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek