Starity

Lady Gaga ismét régi producerével dolgozik

2015. január 16. 12:12   |   Szerző: tiktak

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lady Gaga és Tony Bennett tavaly szeptemberben adta ki közös jazz albumát, ami Grammy-jelölést is kapott, de az énekesnő máris visszatért a stúdióba, hogy következő lemezén dolgozzon.

hirdetés
Lady Gaga ismét régi producerével dolgozik

Lady Gaga és Nadir Khayat (művésznevén RedOne) ismét összeállt egy kaliforniai stúdióban, hogy az énekesnő következő albumára zenét szerezzenek. A híres svéd producerrel és dalszövegíróval több órát töltöttek együtt, melyet meg is örökítettek egy közös kép formájában, ezzel is bejelentve, hogy ismét együtt dolgoznak.

Sokak szerint a producer lehet Lady Gaga zenéjének kulcsa, hiszen együtt készítették el az énekesnő legnagyobb slágereit, köztük a Just Dance-t, a Poker Face-t, a Bad Romance-t, melyek egyértelműen feljuttatták Gagát a csúcsra. Born This Way nagylemeze után azonban nem dolgoztak túl sokat együtt, ami meg is látszott a 2013-ban kiadott ARTPOP albumon. A kritikusok szerint ez a korong Gagához viszonyítva is gyenge számokat produkált az eladások terén, ezidáig mindösszesen 3 millió példány kelt el belőle világszerte.

A rajongók a kép láttán azonnal pletykálni kezdtek az új album kapcsán és remélik, hogy visszatér az a Gaga, aki nemrég még a slágerlistákat ostromolta jobbnál jobb dalaival.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek