Starity

Eric Saade meg akarja nyerni az Eurovíziót

2015. január 17. 15:03   |   Szerző: niky1996ful

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ahogy az tavaly évvégén kiderült, Eric ismét indul 2010 és 2011 után a svéd nemzeti Eurovíziós válogatón, a Melodifestivalenen.

hirdetés
Eric Saade meg akarja nyerni az Eurovíziót

Minden évben nagy figyelem kíséri a svédek válogatóját az Eurovíziós Dalfesztiválra, és ez idén sem lesz másként. Színes mezőny gyűlt össze a Melodifestivalenre, melyet szokásosan a svéd SVT választott ki. Idén ismét elindul Eric, aki 2010-ben 3. helyezést is ért el a Manboy című számával, 2011-ben pedig meg is nyerte a versenyt a Popular slágerével, melynek köszönhetően ő képviselhette hazáját az Eurovízión. A sikerek után idén ismét kipróbálja magát az énekes, már többször is írta hivatalos Twitter-profilján, hogy nagyon izgatott a show-t illetően, illetve várja, hogy új zenét jelentethessen meg.

Az új szerzeményről, amely egyébként a Sting címet kapta, korábban Eric csapata azt mondta, hogy egy tempós popdal, remek refrénnel, és biztosan az emberek fejében fog ragadni, emellett azt is elárulták, hogy szokásosan nagy show-ra számíthatunk Saadetől. Az énekes maga ezt nyilatkozta a daláról: Ez valami teljesen új. Nem akarok semmi múltban megtett dolgot ismételni, szóval olyat csinálok majd, amelyet még sohasem! Eric azt is elmondta, hogy nem a Melfest megnyerése a célja, hanem az Eurovízióé.

A svéd kedvenc az első elődöntőben fog fellépni február 7-én hetedik versenyzőként, azaz utolsóként. Érdekesség, hogy a Sting egyik szerzője Fredrik Kempe, aki a Manboy, a Popular és a svédek tavalyi 3. helyezett ESC-dala, az Undo elkészítésénél is jelen volt és idén is három melfestes dal köthető az ő nevéhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek