Starity

Együtt vacsorázott Justin Bieber és Selena Gomez

2015. január 16. 21:09   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Selena Gomezt és Justin Biebert hónapok után ismét lencsevégre kapták közösen. A páros Los Angelesben vacsorázott közösen, így úgy látszik, közel sem ért véget a Jelena-féle szappanopera.

hirdetés
Együtt vacsorázott Justin Bieber és Selena Gomez

Igaz, hogy a Golden Globe-díjátadó után Selena Gomezt hírbe hozták Zedd-del, amit a rajongók nagy örömmel fogadtak és lezárva tekintették Bieberrel a se veled, se nélküled kapcsolatát. Nos, Gomez ezzel nem ért egyet, és úgy tűnik, a fiatalok között minden rendben van.

Selena és Justin Beverly Hillsben vacsoráztak közösen, egy meghitt, csendes kis étteremben, és egy csepp feszültség sem volt a két énekes között. A HollywoodLife megerősítette, hogy Bieber felszedte a lányt Hollywoodban, majd ellátogattak a steak-house-ba, ahol körülbelül fél órát töltöttek el. Ezután közösen hagyták el az étkezdét, és Justin kocsijával sietősen távoztak a helyszínről. A biztonsági őrök végig takarták a két fiatalt, így lehetetlen volt a közelükbe férkőzni. A találkozó után Gomezt néhány barátjával látták a városban.

A Heart Wants What It Wants énekesnője még ősszel árulta el Ryan Seacrestnek, hogy szerelmes Bieberbe, aki nagyon büszke rá. A páros azóta párszor szakított, sőt, Justin más vízekre is evezett a Calvin Klein fotózása során, pedig a kampány barátnője tetszését is elnyerte.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek