Starity

Elrontották Jessie J tetoválását

2015. január 18. 13:01   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elírás teljesen más értelmet adott az énekesnő tetkójának. A bakit már csak a tetoválás után vették észre.

hirdetés
Elrontották Jessie J tetoválását
Fotó: MTV

Jessie J a The Graham Norton Show vendége volt, ahol arról mesélt, hogy egy régebbi tetoválása félresikerült, amit csak utólag, már a felvarrás után vettek észre.

A baki sem az énekesnőnek, sem a tetoválónak nem szúrt szemet, Jessie anyukája szólt lányának, hogy oldalán nem a Don't lose who you are in the blur of the star [magyarul: Ne veszítsd el azt, aki vagy, a csillagok homályában] felirat látható - mely a sztár Who You Are című számának szövegében található - hanem Don't loose who you are in the blur of the stars, amely nyelvtanilag nem helyes, de valami ilyesmit takar: Ne lazulj el a csillagok homályában.

Jessie szerint a szöveg ilyen formában szörnyű, ezért igyekezett magas derekú ruhákban fellépni, mivel állítása szerint nem fog egy helyesírási hibát viselni a kamerák előtt. Az elrontott varrást valószínűleg el fogja távolíttatni.

Az aranytorkú énekesnő egyébként ezen testdíszen kívül még három varással büszkélkedhet: egy hangjegyet visel a füle mögött, Stand Up feliratot és alatta egy szívet a csuklóján, meg egy ülő, integető pálcikaembert vádlija alján.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek