Starity

Még több izgalommal tér vissza a The Walking Dead

2015. január 18. 15:03   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy trailer, egy poszter és egy új szereplő híre is felcsigázta a rajongókat az elmúlt napokban.

hirdetés
Még több izgalommal tér vissza a The Walking Dead
Fotó: AMC

A múlt héten napvilágot látott a legelső hivatalos plakát az AMC jóvoltából a hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendő The Walking Dead ötödik évadának második feléhez. A fotóról és a legutóbbi epizód történéseiből leszűrhető, hogy a csapat előtt ismét egy hosszú út és temérdek megpróbáltatás áll.

Emellett a napokban az Entertainment Weekly számolt be elsőként a hírről, miszerint a készítők máris megtalálták az egyik új karakter életre keltőjét a színészként, rendezőként és producerként is tevékenykedő Ross Marquand személyében. Azt azonban egyelőre nem jelentették be, hogy kit is fog játszani, de a képregényt ismerő rajongók spekulációi szerint nagy valószínűséggel a 67. számban feltűnt Aaront fogja megtestesíteni, akinek érkezéséről november végén maga Robert Kirkman is ejtett egy apró utalást.

Figyelem, spoiler-veszély!

A képregényben akkor sodorja Aaront és kedvenceinket össze a sors, amikor Rickék éppen Washington felé tartanak. Az egyébként meleg túlélő pedig ekkor megpróbálja meggyőzni a már jól összeszokott csapatot, hogy csatlakozzanak fallal körülvett közösségéhez, mely az Alexandria Safe-Zone néven ismert.

Ha pedig ennyi nem lett volna elég ahhoz, hogy a rajongók teljesen bezsongjanak, az AMC a múlt héten egy egyperces promóvideót is közzétett, melyben Andrew Lincoln, Norman Reedus, Steven Yeun, Danai Gurira, Chandler Riggs, Melissa McBride, Lauren Cohan, Christian Serratos, Alanna MastersonLennie James, Sonequa Martin-Green, Chad L. Coleman és Josh McDermitt is feltűnnek.

A nagysikerű sorozat február 8-án, vasárnap este folytatódik az Egyesült Államokban, hazánkban pedig nagy valószínűséggel egy nappal később, az eddig megszokott hétfő esti idősávban, 21:50-kor fogja műsorra tűzni a Fox.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek