Starity

Második gyermekével várandós Beyoncé?

2015. január 18. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy Instagram-fotó miatt kapott szárnyra a pletyka az énekesnő terhességéről, amit sokan már tényként kezelnek annak ellenére, hogy hivatalos megerősítés még nem érkezett.

hirdetés
Második gyermekével várandós Beyoncé?
Fotó: Monica Schipper/Getty Images

Egy héttel ezelőtt töltött fel az Instagramra nyaralásáról egy fotót Beyoncé, melyen hároméves kislánya, Blue Ivy nyakig betemette homokkal. A kép alapjában véve nem is keltett volna akkora hűhót, azonban rögtön szemet szúr rajta a 33 éves énekesnő kerek pocakja, ami így olyan hatást kelt, mintha ismét várandós lenne.

A bulvárlapok természetesen rögtön tényként közölték le, hogy második gyermekét hordja a szíve alatt férjétől, Jay-Z-től és az örömhír igazolására azt a tényt is felhozták, hogy az utóbbi pár hétben egyáltalán nem kapták lencsevégre Beyoncé, csak néhány vakációs képet láthattunk róla, melyeken viszont laza, bő ruhákat viselt.

Az In Touch továbbá tudni véli, hogy a páros második gyermekének nemére is fény derült már: a csöppség kisfiú lesz. Mindketten hihetetlenül lelkesek. Nem kérdéses, hogy Jay imádja Blue-t, de ürességet érzett amiatt, hogy nincs egy kisfiuk. Amikor megtudták a jó hírt, olyan volt, mintha életet leheltek volna a házasságukba - árulta el egy bennfentes.

Blue születése előtt Beyoncé többször is elvetélt, így annak érdekében, hogy ez ne történjen meg többször, a páros életmódot váltott. Jay nem bulizik és dolgozik már annyit, hogy több időt tudjon tölteni a családjával, mitöbb, még egy új diétába is belevágott. Még az étrendjét is megújította. Azzal viccelődik, hogy formába akar jönni, hogy fiús dolgokat csinálhasson majd a kisfiával.

A forrás elmondása szerint pedig ez a terhesség nem is jöhetett volna jobbkor: Már majdnem feladta, hogy valaha is megörvendeztetheti Jayt egy fiúval, akire mindig is vágyott. De most azt mondja a legközelebbi barátainak és családtagjainak, hogy a 2015-ös év valami újnak a kezdete.

Fotó: Instagram/Beyoncé

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek