Starity

Hamarosan érkezik Bruno Mars új albuma

2015. január 19. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekes elárulta, nemsokára stúdióba vonul, hogy rögzítse harmadik stúdiólemezét.

hirdetés
Hamarosan érkezik Bruno Mars új albuma
Fotó: Kai Z Feng

Január 14-én látta vendégül Ellen DeGeneres hatalmas népszerűségnek örvendő műsorában Bruno Marsot és Mark Ronsont, akik nem csak a slágerlisták élén álló daluk, az Uptown Funk fergeteges előadásával örvendeztették meg a közönséget, hanem egy rövid beszélgetésre is időt szakítottak.

Az interjú során meséltek arról is, hogyan hozta össze őket a sors és miképpen született meg újdonsült slágerük, amit többek között Vancouverben, Torontóban, Londonban, Memphisben és Los Angelesben rögzítettek, miközben Bruno a világot járta turnéja keretein belül.

A honolului énekes emellett azt is elárulta, hogy az Uptown Funk sikere után visszavonul egy kis időre, hogy hozzálásson harmadik albumának munkálataihoz. Tudjátok, el akarom kezdeni a harmadik lemezemet. Azt hiszem, készen állok arra, hogy visszamenjek és belecsapjak a lecsóba. Hamarosan találkozunk, srácok!

Arra kérdésre pedig, hogy mennyi ideig is kell nélkülöznie a zeneiparnak Brunót, a következőképpen válaszolt: Ameddig el nem készül. Örülök, hogy szerencsére az Uptown Funk ilyen jól teljesít. És hát ugyanolyan jónak kell lennie, ha nem jobbnak, mint az eddigiek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek