Starity

Duettezik Harry Styles és Meghan Trainor

2015. január 20. 20:08   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brit formáció, a One Direction fiatal tagja és az All About The Bass című sláger tehetséges énekese egy közös dalt vett fel a napokban.

hirdetés
Duettezik Harry Styles és Meghan Trainor

A One Direction tagjai már többször bebizonyították, hogy mennyire összeszedettek és ügyesek, amikor az idejük beosztásáról van szó - ám arra végképp senki sem számított, hogy amellett, hogy februárban induló turnéjuk előkészületeivel foglalatoskodnak, még marad idejük dalszövegek írására és közös dalok finomíttatására is.

Ennek ellenére a tehetséges és fiatal énekes, Harry Styles megkísérelte a lehetetlent és sűrű naptárjába belezsúfolt egy duettet, ráadásul nem is akárkivel – az All About The Bass című sláger szőke énekesnőjével, Meghan Trainorrel vett fel egy közös dalt, amit Someday Maybe címre kereszteltek - számolt be róla a RTÉ Ten.

Tényleg igaz! Egy közös dal. Fenomenális és ketten írtuk a saját ukulelémen, sőt, egy kezdetleges demóra felénekeltük a részeinket is. Egyszerű, akusztikus, szerelmes szám lett, de mégis valamivel több - számolt be róla izgatottan az énekesnő a napokban, aki hozzátette, teljesen elalélt a fiatal énekes írói tehetségén.

Ez a legelső olyan dolgom, ami tényleg király, mert egy igazi bálvánnyal csináltam. Amúgy, az egyik barátom számolt be róla, hogy Harry Styles imádja a munkásságomat és szívesen felvenne velem egy közös dalt. Bevallom, aggódtam egy picit, hiszen egy huszonéves srác, ezért mindent megírtam teljesen előre – kár volt, ugyanis rá kellett jönnöm, hogy fenomenálisan ír és roppant érett - tette hozzá.

Arra, hogy a közönség is hallhassa a közös művet még biztosan várni kell, ugyanis jogi okok miatt a dal kiadása még nem lehetséges.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek