Starity

A frontember sérülése miatt maradnak el a Linkin Park fellépései

2015. január 20. 18:06   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Los Angeles-i zenekar két fellépést is kénytelen volt lemondani, miután Chester Bennington frontember eltörte a bokáját.

hirdetés
A frontember sérülése miatt maradnak el a Linkin Park fellépései

A Linkin Park rajongói számára valószínűleg nem kétséges, hogy Chester Bennington az egyik legsérülékenyebb zenész, hiszen az énekes többször törte már el a csuklóját fellépés közben, de arra is akadt példa, hogy vállsérüléssel vagy törött bordákkal állt színpadra.

A 38 éves frontember legutóbb bokasérülést szenvedett, és bár a zenekar indianapolisi koncertjét még törött lábbal is bevállalta, a zenekar néhány órája bejelentette, hogy a csapat kényszerpihenőre szorul Chester sérülése miatt.


Már Indianapolisban is törött bokával állt színpadra

"A Linkin Park szomorúan jelenti be, miszerint kénytelen visszamondani a jelenleg zajló turné következő két fellépését (január 20-a Pittsburg, január 21-e Albany) Chester Bennington frontember sérülése miatt, aki a szakvélemény szerint orvosi ellátásra szorul. 'Szükségem van némi időre, hogy a sérülésem mértéke kiértékelésre kerülhessen, és elnézéseteket kérem, hogy emiatt csalódást okoztam. Alig várom, hogy mihamarabb láthassalak titeket!' - nyilatkozta Chester. A rajongók a jegyvétel helyén kaphatnak visszatérítést" - olvasható a Linkin Park hivatalos sajtóközleményében.

Mihamarabbi felépülést kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek