Starity

Új előzetes érkezett Will Ferrell és Kevin Hart filmjéhez

2015. január 21. 13:01   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett a két színész új vígjátékának, a Get Hardnak trailere, mely hazánkban a Keményítőkúra címen fog futni.

hirdetés
Új előzetes érkezett Will Ferrell és Kevin Hart filmjéhez

Amikor a fedezeti alapkezelőként dolgozó milliomos Jamest (Will Ferrell) csalással vádolják meg, a bíró 30 napot ad neki, hogy szépen sorban rendezze ügyeit. Kétségbeesettségében Darnellhez (Kevin Hart) fordul, hogy felkészítse a rácsok mögötti kemény életre. Azt azonban nem tudja, hogy Darnell egy keményen dolgozó és nemes ember, aki egy kis üzlet tulajdonosa és soha életében nem kapott semmilyen bírságot, nem beszélve arról, hogy a börtönt csak hírből ismeri. Ennek ellenére mégis összefognak, hogy James keményebbé váljon, a folyamat alatt pedig rájönnek, hogy mennyi mindennel, például egymással kapcsolatban is tévedtek.

A vígjátékban a két főszereplő, Ferrell és Hart mellett feltűnik még többek között T.I., Alison BrieTaryn Terrell, Mariana Paola Vicente, Paul Ben-Victor, Dan Bakkedahl és Edwina Findley Dickerson is.

Az Egyesült Államokban március 27-én mutatják majd be a mozikban, arról viszont egyelőre nem tudni, hogy Magyarországon mikor láthatja majd a nagyközönség, de az már jó jelnek számít, hogy hivatalosan is a Keményítőkúra címet viseli.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek