Starity

Beszállás közben villantott Demi Lovato - fotók!

2015. január 21. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato legjobb barátját, Nick Jonast ünnepelte tegnap este, amikor távozásakor a paparazzók intim helyzetben kapták le, miközben megpróbált beülni a kocsiba.

hirdetés
Beszállás közben villantott Demi Lovato - fotók!

A 22 éves énekesnő mindent megtesz, hogy magánéletében távol tartsa magát a paparazzóktól, amire meg is van a maga sajátos módszere, ám a hivatalos rendezvényeken sajnos nem tudja elkerülni őket. Január 20-án részt vett jó barátja, Nick Jonas összejövetelén, hogy a média apraja nagyja és barátai együtt ünnepeljék az Ivy étteremben azt, hogy kislemeze, a Jealous egészen az első helyig jutott a rádiós listákon.

Lovato az eseményen egy fekete haspóló és egy magas derekú szoknya kombinációjában jelent meg, ami tökéletesen kiemelte nőies és formás alakját. A nagyszabású mulatság remek hangulatban zajlott, az énekesnő jókedvűen távozott párja társaságában az étteremből, és készségesen mosolygott a helyszínen várakozó paparazzóknak, azonban a jókedv hamar elillant.

Miközben a Neon Lights énekesnője próbált beszállni az autóba, a bugyija félrecsúszott, a szemfüles lesifotósok pedig azonnal kapva az alkalmon lencsevégre kapták, a képek pedig rögtön bejárták a világhálót. Miután Lovatónak leesett a dolog, az öröm rögtön eltűnt arcáról, és szerelme, Wilmer sem tűnt túl boldognak.

A fiatal énekesnővel most történt először ilyen, és bár a helyzet eléggé kellemetlen, nem lesz sok ideje aggodalmaskodnia rajta, hiszen elfoglalt szakmai dolgaival. Többek között javában dolgozik idén megjelenő, ötödik stúdióalbumán, ami miatt már nagyon izgatott.  Még nem jött el az én pillanatom... de már közeledik... - tweetelte pár nappal ezelőtt, majd így folytatta: Elképesztő találkozókra került ma sor, és k***szott izgatott vagyok az idei év eseményei miatt, és amiatt is, hogy halljátok őket!!!! #2015









Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek