Starity

Finn tévéműsorban énekel Anette Olzon

2015. január 21. 17:05   |   Szerző: TarjaNightwish

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A svéd rockénekesnő márciustól a finn Tähdet Tähdet nevezetű tévéshow-ban fog énekelni, számos neves finn előadóval.

hirdetés
Finn tévéműsorban énekel Anette Olzon

Mint ismeretes, Anette Olzon gőzerővel dolgozik szólóprojektjén, melynek első gyümölcse a tavaly debütált Shine című lemez. A svéd pacsirta ezután ismételten stúdióba vonult felvenni néhány dalt, emellett pedig elszánt rajongói kedvéért videókat készít otthonában, amelyeken Nightwish-számokat énekel accapellában.

Nettie mindemellett két blogot is vezet – köztük az egyik egy saját divatblog, amelyet nagy szeretettel látogatnak az internetezők. A mai napon viszont mindenki legnagyobb meglepetésére bejelentette, hogy a finn Tähdet Tähdet nevezetű műsorban fog énekelni, többek között olyan előadók mellett, mint Jarkko Ahola (Teräsbetoni, Ahola), Krista Siegfrids és még sokan mások. Elmondása szerint nagyon örül annak, hogy végre elmondhatja véleményét, illetve hogy más műfajban is kipróbálhatja magát, nem csak a már tőle jól megszokott rock és metal kategóriában.

Ezzel egy időben azt is elárulta, hogy a műsor miatt családjával Finnországba költözött, valamint arról is boldogan csiripelt hivatalos Facebook-profilján, hogy már meg is látogatták Helsinki legnagyobb bevásárlóközpontját.

A Tähdet Tähdet idén március elsején fog debütálni a képernyőkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek