Starity

Mellei díszítik Kim Kardashian selfie-könyvét

2015. január 22. 11:11   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A reality-sztár selfie-könyve májusban érkezik, melynek borítóját már közzé is tette hivatalos Instagram-profilján.

hirdetés
Mellei díszítik Kim Kardashian selfie-könyvét

Az egész világot meglepte a hír, miszerint Kim Kardashian a selfie-zésről készít könyvet, amely annyit takar, hogy egy olyan albumot adnak ki, melyben a celeb önarcképei szerepelnek.

Nemrégiben Kim a Rizzola által kiadott könyv borítóját is megmutatta követőinek, mely nem engedi, hogy figyelmen kívül hagyják, ugyanis egy nem sokat takaró melltartó és erős smink jellemzi. A sztár a következő megjegyzést fűzte a fotóhoz Instagram-fiókján keresztül:

Olyan büszke vagyok, hogy megoszthatom a könyvem, a Selfish borítóját, mely májustól lesz kapható. Köszönöm Rizzola, hogy ez megvalósulhatott, ti vagytok a legjobb partnerek. Hatalmas köszönet a Donda csapatnak és Kanye-nek az inspiráló gondolatokért és a könyv tervezésében nyújtott segítségért, így meg tudok osztani egy évtizednyi szelfit ilyen bensőséges és művészi módon. Alig várom, hogy lássam a könyvet. Csók, puszi!

A remekművet mindössze 20 dollárért (körülbelül 4700 Ft-ért) fogják árulni, de költségtakarékosabb, ha felmegyünk Kim Instagram-profiljára, hiszen ugyanazokat a képeket fogja tartalmazni a kiadvány is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek