Starity

Harry Stylesra hasonlít egy újszülött kisfiú

2015. január 22. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kis Harvey Johnson szokatlanul sok hajjal született, így sok embert - köztük szüleit is - a híres One Direction egyik tagjára, Harry Stylesra emlékezteti.

hirdetés
Harry Stylesra hasonlít egy újszülött kisfiú

A négy hónapja született Harvey-t Harrynek becézik a szülei, mert tekintélyes frizurával született, amely később nem kihullott, mint ahogy az általában szokott történni, hanem még tovább nőtt. A hajkorona a szülőket nem másra, mint a brit One Direction egyik szívtiprójára, Harry Stylesra emlékezteti, aki szintén dús, jellegzetes séróval van megáldva.

A szülők - a 26 éves Lucy Carter és a 32 éves Ian Johnson - azt mondják, gyermekük mindenkit a népszerű énekesre emlékeztet, a becenév pedig adott volt. Mikor Harvey megszületett, mindenki látni akarta őt a különleges haja miatt. Egy kisbaba haja általában kihullik a születés után, de Harvey-é tovább nőtt és dúsult. Soha nem láttam még kisbabát ennyi hajjal. A beceneve Harry, mivel rengeteg embert Harry Stylesra emlékeztet emiatt - nyilatkozta a büszke édesanya.

Lucy és Ian azt mondják, hogy akárhová mennek, gyermekük lobonca mindenütt nagy megdöbbenést kelt: Mindkettőnknek sötét haja van, s mindkettőnknek volt haja a születésünkkor, de közel sem annyi, mint a kisfiunknak. Már most rendszeresen mosnunk kell – tette hozzá Harvey anyukája.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek