Starity

Így szerez követőket Miley Cyrus

2015. január 22. 16:04   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem telik el hét úgy, hogy Miley Cyrus meg ne botránkoztatná az embereket valamely cselekedetével. Ezúttal is sikerült felhívnia magára az emberek figyelmét, mégpedig egy magamutogató fotóval.

hirdetés
Így szerez követőket Miley Cyrus

Köztudott, hogy Miley Cyrus az utóbbi időben teljesen kifordult magából, és polgárpukkasztó viselkedésével igyekszik a köztudatban maradni. Ezúttal egy Instagram-fénykép, és a hozzá fűzött megjegyzés csapta ki a biztosítékot sokaknál. 

Az énekes-színésznő szinte az egész mellét kipakolta a képhez, hozzá pedig ennyit fűzött Instagram-profilján: Gondoljátok, hogyha kirakom a melleim, több követőm lesz? #megkénenövesztenemahajam? #koomkoomquah (sic)

Fotó: Instagram/Miley Cyrus

Előtte egyébként egy másik képet is megosztott, melyen a régi énje, majd a mostani szerepel. A fotóhoz a Ki ez? Mi ez? megjegyzést fűzte.

Fotó: Instagram/Miley Cyrus

Azt nem tudjuk, Miley vajon eléri-e, amit akar, vagyis hogy több követője lesz-e a megosztott kép miatt, de úgy tűnik, gondolkodik azon, visszatér régi stílusához, és a mostani rövid helyett ismét hosszú hajkoronát fog viselni.

Legutóbb egyébként a tinisztár szintén egy közösségi oldalas kiírásával és fotójával hívta fel magára a figyelmet és botránkoztatta meg a nagyérdeműt. Méghozzá azért, mert szerinte a napi egy maszturbálás távol tartja az utálókat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek