Starity

Sophie Turner is szerepet kapott az új X-Men-filmben

2015. január 23. 12:12   |   Szerző: metalfren

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sophie Turner fogja alakítani a fiatal Jean Greyt a legújabb X-Men-filmben. Rajta kívül még két másik színész nevére is fény derült.

hirdetés
Sophie Turner is szerepet kapott az új X-Men-filmben

A Sophie Turnerrel kapcsolatos hírt saját Twitter-oldalán jelentette be a film rendezője, Bryan Singer. Úgy nyilatkozott, hogy megtalálta azt a három színészt, akik a legalkalmasabbak a kérdéses szerepek (Jean, Ciklon és Küklopsz) megformálására.

Már korábban is felvetődött a Trónok Harcában Sansa Starkot megformáló Sophie neve, de most már hivatalos, hogy ő fogja eljátszani a 2016-ban érkező X-Men: Apocalypse című filmben a fiatal Jean Greyt. Az ifjú színésznőnek egyébként ez lesz az első komolyabb filmvásznas szerepe.

Sophie-n kívül még két másik - szintén fiatal - színész is szerepelni fog az akcióban nem szűkölködő produkcióban. Az egyikük Alexandra Shipp lesz, aki Ciklon bőrébe bújik majd, a másik név pedig Tye Sheridané, aki Küklopsz szerepét kapta osztályrészül. Utóbbi színész neve is felvetődött már a korábbiakban, sőt, már a kezdetekkor őt tartották a legesélyesebbnek a karakter eljátszására.

Ez lesz az X-Men-trilógia befejező epizódja. A filmben egyébként felbukkannak a még előző részekből jól ismert nevek: Jennifer Lawrence, Michael FassbenderJames McAvoy vagy éppen Nicholas Hoult. Rajtuk kívül a szereplőgárdát tovább fogja erősíteni Oscar Isaac is, aki a hírek szerint a mozi főgonoszát alakítja.

A forgatókönyvet Simon Kinberg, Mike Dougherty és Dan Harris írta, a rendezői székben pedig a már negyedik X-Men-produkcióját készítő Bryan Singer foglal helyet. A forgatások idén áprilisban kezdődnek, a film várható bemutatója pedig 2016. május 27-re esik majd.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek