Starity

Violetta Live: három koncert lesz Budapesten!

2015. január 23. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Akkora az érdeklődés a koncert iránt, hogy az eredetileg tervezett egy helyett egymás után három alkalommal is megrendezésre kerül a Violetta Live a Budapest Arénában.

hirdetés
Violetta Live: három koncert lesz Budapesten!

A The Walt Disney Company bejelentette, hogy az óriási érdeklődésre való tekintettel még egy Violetta Live koncert kerül megrendezésre, melynek fő fellépője Martina Stoessel. Jegyek már kaphatók, a harmadik koncertre pedig augusztus 30-án, vasárnap 19:30-kor kerül majd sor. A Violetta Live turné már megérkezett Európába; Spanyolországban, Madridban rendezték meg az első, nyitó koncertet, több mint 10 000 nézővel. 

A kocertek időpontjai

  • 2015. augusztus 29. 14:30
  • 2015. augusztus 29. 19:30
  • 2015. augusztus 30. 19:30

Belépők 9 900 Forinttól a Livenation weboldalán keresztül vásárolhatóak. Az új  koncertre is kaphatók limitált számban exkluzív csomagok. Az előadással kapcsolatos további részletek a Disney weboldalán.

A Violetta Live keretében a tévésorozat eredeti szereplőgárdája lép majd fel, beleértve Violettát alakító Martina Stoesselt. Martina mellett láthatjuk még élőben a színpadon Jorge Blancót (Leon); Diego Dominguezt (Diego); Facundo Gambandét (Maxi); Mercedes Lambrét (Ludmila); Candelaria Molfesét (Camila), Samuel Nascimientót (Broduey); Alba Rico Navarrót (Naty) és Ruggero Pascquarellit (Federico). A szereplők a Violetta sorozat 1. és 2. évadának kedvenc slágereit adják elő, és hallható lesz a 3. évadból az „En Gira” is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek