Starity

Jennifer Aniston diszlexiás

2015. január 23. 18:06   |   Szerző: secret

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jóbarátok Rachelje se nőtt fel gondok nélkül. A rivaldafény mindig csak a felszínt mutatja, és a mostani interjúból is kiderül, hogy a sztárok sem tökéletesek.

hirdetés
Jennifer Aniston diszlexiás
Fotó: Ruven Afanador/The Hollywood Reporter

Lehetne Jennifer Aniston még ennél is tökéletesebb? Lányok ezreinek, ha nem millióinak álmai közé tartozik, hogy olyan karriert fusson be és olyan külsővel rendelkezzen, mint a híres és gyönyörű színésznő. Ám egy nemrég készült interjúban Aniston elárulta, hogy az élet nem volt mindig ilyen kegyes hozzá.

20 éves korában diszlexiát fedeztek fel nála, ami rontott a tanulmányi eredményén, és az imidzsét is rombolta. Azt hittem, hogy sose lehetek okos – vallotta be a The Hollywood Reporternek a szőkeség, aki jeleskedett a művészetekben és a drámában, de elmondta, hogy az anyukájával sem volt valami fényes kapcsolata.

Kritikus volt. Nagyon kritikus volt velem. Ő egy modell volt, csodásan nézett ki, gyönyörű volt. Én nem. Én soha nem voltam olyan csodás, mint ő. És én őszintén nem gondolom magamról még most se, hogy az lennék, ami rendben van.

A fiatalok sok erőt meríthetnek Jenniferből, hiszen rengetegen küzdenek önértékelési problémákkal, és az ilyen megnyilvánulások által tudhatjuk, hogy a címlapokon ragyogóan festő, tökéletesen pózoló csillagok sem voltak mindig hibátlanok, és ugyanúgy nőttek fel, ahogy mi.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek