Starity

Justin Bieber ismét barna hajjal nyomul

2015. január 24. 20:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kanadai tinisztárt nemrégiben kapták lencsevégre, amint együtt lógott Hailey Baldwinnel és Kendall Jennerrel, és ismét barna hajjal mutatkozott.

hirdetés

Justin Bieber tavaly december elején sokkolt minket azzal, hogy megszokott barna haját feltűnő, platinaszőke színűre festette. Most azonban úgy tűnik, az énekes megunta az új frizurát, és visszatért a régihez.

A Los Angeles-i Clippers Game után kapták lencsevégre a szemfüles paparazzik, amint a 20 éves sztár együtt lóg két modell barátnőjével, Hailey Baldwinnel és Kendall Jennerrel. Justin új haját egy baseball sapka alá rejtette, arcát pedig kabátjával próbálta takarni, de a fotósoknak így is sikerült lekapniuk.

Justin és Hailey egyébként az utóbbi időben elég jóba lett egymással, így természetesen olyan pletykák is felröppentek, miszerint a két sztár randizgat egymással, ők azonban azt mondják, csak nagyon jó barátok. JB a Jenner lánnyal is közeli kapcsolatba került – máskor is lógtak már együtt. 

Nem tudjuk, Justin vajon randizgat-e bármelyik lánnyal, de az biztos, az eredeti hajszíne, vagyis a barna, sokkal természetesebb külsőt kölcsönöz neki, mint a platinaszőke.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek