Starity

Namie Amuro saját kezébe vette karrierjét

2015. január 24. 13:01   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop királynője, Namie Amuro több, mint két évtized után úgy döntött, itt az ideje, hogy saját kezébe vegye karrierjét, és elhagyja a Rising Productionst.

hirdetés
Namie Amuro saját kezébe vette karrierjét

Az aranytorkú énekesnő tinédzserként egy 25 éves szerződést írt alá, ám 22 év elteltével úgy döntött, hogy saját kézbe veszi karrierjét. Több hónapos tárgyalások után 2015. január 14-én Namie Amuro hivatalosan is megszűntette szerződését a Rising Productionsszel (korábban Vision Factory). A 37 éves énekesnő ezentúl a Dimension Pointnál (az Avex Trax leányvallalata) fog tevékenykedni, amit még két évvel ezelőtt hozott létre.

Az Avex Trax így nyilatkozott ezzel kapcsolatban: 2015. január 14-én Namie Amuro felbontotta szerződését a Rising Productionsszel és 2015. január 15-én új, exkluzív szerződést kötött velünk. Ezentúl a Dimension Point alatt fog dolgozni, amit 2013-ban hozott létre. Ennek eredményeként a zene, a promóciók, az élő koncertek és turnék, a menedzsment és minden egyéb tevékenység a hatáskörünk alá tartozik, és azon leszünk, hogy minél hamarabb javítsuk rajtuk.

A rajongók már tűkön ülve várják, hogy milyen lesz az új Namie Amuro, ám sajnos egyelőre nincs a láthatáron új zene. Egyébként miután a J-Pop királynője hivatalosan is kilépett, egy új pletyka kapott hírbe, miszerint az énekesnő idén világ körüli turnéra indul, ami azt jelentené, hogy az USA-ban, Európában, de még Ausztráliában is koncertezne. Hivatalos megerősítés még nincs.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek