Starity

Miley-nak nehezére esik bízni az emberekben

2010. szeptember 12. 09:09   |   Szerző: Amber97

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miley Cyrus elismeri, hogy mióta őt híressé tették, nehezére esik bízni az emberekben, mivel nem tudhatja, hogy pontosan mit is akarnak tőle, magáért beszélgetnek-e vele, vagy nem.

hirdetés
Miley-nak nehezére esik bízni az emberekben

Miley Cyrus, a színész-énekesnő azt mondja, hogy sikere megnehezítette, hogy új barátokat szerezzen. „Ha beszélgettem valakivel, mindig azt gondoltam,  »de ugye nem mondod el a titkaimat?«. Nehéz olyan emberekkel találkozni, beszélgetni, akik nem magamért, hanem a hírnevemért szeretnek.” – magyarázta a 17 éves sztár.

„Amikor fiatalabb voltam, én bizalmat árasztottam az engem körülvevő híres embereknek, de manapság nehéz bízni másokban, ezért védem magam.” – fejtegette, majd hozzátette: „Amikor az emberek kedves dolgokat mondanak nekem, rögtön arra gondolok: »Na jól van, mit szeretnél?«, »Ezt azért mondod, mert szeretsz, vagy mert akarsz tőlem valamit?«. Ez kicsit nehéz. De mit tegyek, ez az életem.”

Sajnos Miley interjújából arra következtethetünk, hogy nem bízik az őt körülvevő emberekben, nem tudja, hogy barátságát akarják-e elnyerni, vagy valami mást.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek