Starity

Mozgó plakátok érkeztek A lázadóhoz

2015. január 27. 21:09   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Interaktív posztereket tett közzé a Lionsgate A beavatott második részéhez.

hirdetés
Mozgó plakátok érkeztek A lázadóhoz
Fotó: Lionsgate

Az első rész sikere után filmben is folytatják a népszerű könyv-trilógiát. A következő részhez, A lázadóhoz már megérkezett a hivatalos előzetes, de ezúttal a Lionsgate újabb meglepetéssel kedveskedett a film rajongóinak - mozgó, interaktív posztereket tett közzé a cég.

Az animált plakátokon a film főbb szereplői, Shailene WoodleyTheo JamesNaomi WattsKate Winslet és Octavia Spencer láthatóak. Ha ráklikkelünk a fotókra, azok megelevenednek és különböző történeteket mesélnek el, hangeffektekkel megfűszerezve: láthatjuk többek között Tris félelmét, a varjakat és a város meg a környezete megsemmisülését. A plakátok hitelesen hozzák a film hangulatát, így a könyvet szerető rajongóknak sem kell csalódniuk.

Az előző filmhez képest újdonság lesz többek között az, hogy Tris itt már rövid hajjal látható, sokkal felnőttesebben fog gondolkodni, és új szerelőkkel is megismerkedhetünk a mozi folyamán. Az alkotást március 20-tól játsszák a mozik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek