Starity

Bíróság elé idézték Ashton Kutchert

2015. január 24. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A színésznek egy 2001-es ügy kapcsán kell vallomást tennie egy sorozatgyilkos ellen, akit barátnője meggyilkolásával vádolnak.

hirdetés
Bíróság elé idézték Ashton Kutchert
Fotó: Alberto E. Rodriguez/Getty Images

Még jóval azelőtt, hogy egy párt alkotott volna Brittany Murphyvel, összeházasodott volna Demi Moore-ral vagy megszületett volna első gyermeke Mila Kunistól, Ashton Kutchernek volt egy barátnője, akit Ashley Ellerinnek hívtak. A 22 éves lányt azonban 2001. február 21-én brutális módon megölte egy sorozatgyilkos.

Ezen a napon került megrendezésre az azévi Grammy díjátadó, mely után úgy volt, hogy találkozik a páros Ashley otthonában, de a 24 éves Michael Gargiulo áthúzta terveiket. Az LA Weekly egyik 2010-es számában az állt, hogy Ashton kétszer is hívta barátnőjét az este folyamán, de ő nem vette fel a telefont, ezért 22:45-kor elment hozzá. A házban égtek a lámpák, a sztriptíztáncosnőként dolgozó lány bordó BMW-je pedig a felhajtón parkolt. A színész kopogtatott ajtaján, ám amikor semmi életjel nem érkezett, bekukucskált az egyik első ablakon.

Kutcher egy vörös pacát látott a hálószobához vezető úton, amiről azt feltételezte, hogy vörösborfolt. Azt gondolta, hogy Ashley megharagudott rá, amiért késett, ezért lerázta. Így Kutcher elment - vallotta a Los Angeles-i Rendőrség egyik nyomozója, Thomas Shevolek.

A történtekre ezért csak másnap derült fény, amikor Ashley szobatársa reggel megtalálta a holttestet. Az áldozat 35 késszúrást szenvedett el, melyek következtében feje majdhogynem levált a testéről. A barátok többsége a „Mike, a kemenceember” gúnynevet hangoztatta a rendőrségnek, így ez végül elvezetette őket Gargiulóhoz. A gyanúsítottat rögtön letartóztatták és ez elmúlt évek alatt több, mint 10 nő meggyilkolását vallotta be: szexuális vágyait elégítette ki gyönyörű nők lemészárolásával.

Az ügyészek által pszichoszexuális sorozatgyilkosnak nevezett vádlott azóta is rács mögött van és hamarosan bíróság elé állítják, így Ashtonnek ismét fel kell idéznie életének ezen szörnyű fejezetét, ugyanis tanúskodnia kell majd ellene.

  A gyilkos, Michael Gargiulo és az áldozat, Ashley Ellerin | Fotók: CBS

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek