Starity

A hét legnépszerűbb celebfotói

2015. január 25. 13:01   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb hét, újabb fotós bejegyzések kedvenc sztárjainktól. Lássuk, mivel és hol töltötték el az elmúlt napokat!

hirdetés
A hét legnépszerűbb celebfotói

Cara Delevingne-nek új barátja van

A modell Instagram-oldalán mutatta be új barátját, aki történetesen egy kisoroszlán. A fotó nagy sikert aratott a rajongói és az állatszeretők körében.

Kesha a brazil rajongóit látogatta meg

Az énekesnő fergeteges koncertet adott Brazíliában, ahol többek között megmutatta új, hibátlan, glames stílusát is. A Tik Tok énekesnője egész nap a városban volt, rajongókkal találkozott, interjúkat adott, majd este a Salvador Fesztivál színpadára lépett, szórakoztatva a több ezres közönséget.

Adam Lambert a Queen koncertről jelentkezett be

Ki mondta, hogy fellépés közben nincs időd lőni egy képet az új ruhádról? Biztosan nem Adam Lambert! Az énekes a manchesteri show közben pózolt a kameráknak, miközben átöltözött és felkészült a koncert második felépre.

Nicole Richie rózsaszínre festette a haját

A modell új árnyalatot próbált ki, és pinkre festette szőke hajkoronáját. A véleményeket erősen megosztotta a váltás, de nem úgy tűnik, hogy ez zavarná Nicole-t.

Sztárdömping a Jeremy Scott divatbemutatón

Miley Cyrus, Rihanna, Katy Perry és Kanye West ült az első sorban az idei Jeremy Scott divatbemutatón és nagyon úgy tűnt, hogy az énekesek remekül kijönnek egymással. Cyrus, Rihanna és Perry azóta is lelkesen osztják meg a képeket a bemutatóról.

Kristen Stewart a díjátadó előtt

Bár a színésznő messziről elkerüli a közösségi oldalakat, stylistja mégis lőtt róla egy gyors fotót. Kristen a Hollywood Film Awardson vett részt, Los Angelesben, estélyiben és csinos, füstős sminkben.

Shay Mitchell élvezi a napsütést

A Pretty Little Liars sztárját nem érinti a rossz, havas idő, ami megérkezett Európába. A színésznő nagy mosoly kíséretében mutatta be, neki milyen jó dolga van a napsütésben.

Jade göndör hajjal hódít

A Little Mix csinos énekesnője új hajstílust mutatott be Instagram-fiókján, ami egyöntetűen elnyertre rajongói tetszését.

Perrie Edwards barátnőjével sminkelt

A Little Mix másik tagja, Perrie Edwards, mindeközben az egyik barátnőjével, Ellie-vel lógott, akivel kipróbálta sminkelési tehetségét. A fiatalok nem voltak restek megosztani a végeredményt, ami természetesen tökéletes lett.

Adam Levine bab imádata

A Maroon 5 énekese imádja a babot, de azért talán mégis meglepő, hogy egy dobozt puszilgat. Emellett, követői szerint ideje lenne már elővennie a borotvát, amivel nagyon úgy tűnik, megszakította a kapcsolatát.

Justin Bieber ismét edzett

Justin Bieber közeli barátjával, Ryannel, és Kendall Jennerrel edzett Los Angelesben. A fiatalok a város felett pózoltak egy kiadós futás után.

Palvin Barbara odáig van a csípős szószokért

Vicces képet posztolt a sikeres modell, Palvin Barbi, egy amerikai üzletből. A modell a csípős ízekért fejezte ki rajongását, így biztosra vehetjük, hogy hiányoznak a hazai ízek és konyha.

Örökbefogadás mellett kampányol Nikki Reed

Ian Somerhalder barátnője, az Alkonyat sorozat egykori sztárja, Nikki Reed, mindig híres volt jó szívéről. Az állatszeretete köztudott, és legújabb Instagram-posztjában is a cicák örökbefogadása mellett kampányol egy menhelyről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek