Starity

Miley Cyrusnak nem megy a Schwarzenegger

2015. január 25. 22:10   |   Szerző: TianaBlack

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Disney-üdvöskéből botrányhőssé cseperedett énekesnő egy beszélgetős műsorban vallott színt és elárulta, nem tudja leírni szerelme, Patrick Schwarzenegger családnevét.

hirdetés
Miley Cyrusnak nem megy a Schwarzenegger

A híres színészapukának köszönhetően számtalanszor hallhattuk már életünk során Patrick Schwarzenegger családnevét és sokan már kívülről fújják a betűk sorrendjét, ám a fiatal énekesnő, Miley Cyrus a Good Morning America című talkshow-ban bevallotta, bajai akadnak szerelme teljes nevének leírásával.

Annyit már tudok, hogy nincs benne 't' betű, de ha az életemen múlna, hogy helyesen írom-e le, lehet, hogy inkább meghalnék - mondta nevetve a sztár, majd hozzátette, az elmúlt időben már egyre jobban megy neki, és ha így halad, talán egyszer sikerülhet neki egyedül, hibátlanul is leírni.

Ugyan a botrányhősnő legfrissebb képei, melyeken meztelenül látható, még jobban növelték a fiú édesanyja, Maria Shriver ellenszenvét, a pár még mindig boldog és eszük ágában sincs szakítani, még úgy sem, hogy egy bennfentes szerint a nő szó szerint gyűlöli fia új kedvesét.

Semmi, de semmi esélyt nem látok arra, hogy Maria elfogadja a Miley-Patrick szerelmet. Egyszerűen lehetetlen. Szinte villámokat szór dühében, ha felhozzák a témát – nyilatkozta egy közeli ismerős a Radar Online-nak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek