Starity

Hivatalos: összeházasodik Ian Somerhalder és Nikki Reed!

2015. január 26. 10:10   |   Szerző: LexiCobain

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ian Somerhalder és Nikki Reed kapcsolata a kezdetektől a hollywoodi pletykagyár táptalaja, ám úgy tűnik, valóban komoly a dolog a színészpáros között.

hirdetés
Hivatalos: összeházasodik Ian Somerhalder és Nikki Reed!

Ian és Nikki alig néhány hónapja alkot egy párt, ám nap, mint nap hallani pletykákat a kapcsolatuk komolyságát illetően. Legutóbb az eljegyzésüket firtatták a pletykalapok, mely hírt maga Nikki erősítette meg a napokban.

Ő kívül belül csodálatos! Határozottan ő a legcsodálatosabb ember, aki valaha járt a bolygón. Őrület! Igazán szerencsés vagyok és nagyon szeretem! - áradozott a színésznő, és arról is szót ejtett, hogy milyen sokat jelent neki, hogy párja is az állatbolondok népes táborát erősíti. Kettejüknek összesen kilenc állatkája van: négy kutya, három macska és két ló. Mindketten nagyon szeretjük az állatokat. Amióta csak járni tudok, mindig igyekeztem segíteni az állatokat, az anyukám volt ebben a társam, és természetes számomra, hogy folytatom ezt a hagyományt.


Fotó: Instagram/Ian Somerhalder

Egy, a párhoz közel álló barát azt is megerősítette továbbá, hogy az esküvőt követően - mely a tervek szerint még idén megköttetik -, Nikki felveszi a Somerhalder vezetéknevet Ian kedvéért. Nikki úgy tervezi, hogy kötőjellel ugyan, de felveszi majd saját neve mellé Ianét. Ez nagyon fontos Iannek, mert így sokkal hivatalosabbá válik a házasságuk.

Sok boldogságot kívánunk!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek