Starity

Zavarba jött Selena Gomez

2015. január 26. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több jel utal arra, hogy egy párt alkot Zedd és az ex-Disney-csillag. Ezúttal Selenát hozta zavarba egy műsorvezető egy interjú során.

hirdetés
Zavarba jött Selena Gomez
Fotó: Associated Press

A Golden Globe óta szóbeszéd tárgya, hogy több van Selena Gomez és Zedd között, mint egyszerű munkakapcsolat, a pletykákra pedig temérdek fotóval rásegít a két fiatal. Így ezek után egyáltalán nem meglepő, hogy mikor a Z100 rádióállomás egyik műsorvezetőjének, Maxwellnek sikerült utolérnie telefonon a 22 éves színész-énekesnőt - aki egyébként jelenleg filmet forgat Atlantában -, szinte rögtön a tárgyra tért.

Bár Maxwell konkrétan nem kérdezett rá arra, hogy összejöttek-e, elég volt megemlítenie a 25 éves DJ valódi nevét, az Antont és Selena kuncogni kezdett, majd végül hangos nevetésben tört ki és zavarában próbálta lerendezni annyival a dolgot, hogy Tök mindegy, mennem kell.

A rádiós műsorvezető azonban nem érte be ennyivel, tovább faggatózott: megkérdezte, hogy egy tizes skálán mennyire boldog most. Úgy 8 vagy 9 - felelte, majd ismét nevetni kezdtek mindketten és végül Selena ismét elsütötte a Tök mindegy, mennem kell-dumát.

Valószínűleg azért is volt ennyire boldog Selena, mivel úgy hírlik, hogy január 23-án Zedd Atlantába repült, hogy meglátogassa őt a forgatás alatt. Szemtanúk és bennfentesek állítása szerint együtt ebédeltek a Benihana nevezetű étteremben.

Csókolóztak bent és nem aggódtak amiatt, hogy az emberek látják őket. Teljes pár-üzemmódba kapcsoltak - árulta el egy forrás a HollywoodLife-nak és egy fotó is a kezükre került, melyen állítólag a páros látható, viszont a minősége hagy némi kivetnivalót maga után és a képen szereplő személyek arcát sem látni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek