Starity

Kigúnyolta egymást Selena Gomez és Miley Cyrus

2015. január 28. 16:04   |   Szerző: Lilla06

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A közösségi oldalakon keresztül marakodott egymással Selena Gomez és Miley Cyrus.

hirdetés
Kigúnyolta egymást Selena Gomez és Miley Cyrus

Nemrégiben írtunk arról, hogy Miley Cyrus egy eléggé kompromittáló, mellmutogatós képet tett közzé Instargram-profilján keresztül, melyhez egy elég csípős megjegyzést is tett a dekoltált ruhában való fotózkodásról.

A fotó feltöltése előtt néhány nappal rakott fel egy hasonló stílusú képet Selena is, így rögtön elkezdődtek a találgatások, miszerint a Wrecking Ball énekesnője Selt sértegette selfie-jével. Az eset nem volna meglepő, hiszen már nem ez lenne az első konfliktusuk.

Ráadásként a napokban Patrick Schwarzenegger párja még Justin Bieber és Nicki Minaj közös számából, a Beauty And A Beatből is posztolt egy idézetet, mely magyarul nagyjából annyit tesz, hogy Bucikat elő, virsli, de a szememet még így is Selenán tartom.

Selena se volt rest, a napokban ő is készített egy képet, melyen félhosszú hajjal, Brandon Smith társaságában látható. A Brandon által közzétett fotón mindkettőjük nyelve ki van nyújtva, mint ahogy Miley szokta. Véletlen lenne?

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek