Starity

Elhunyt Liptai Claudia édesapja

2015. január 27. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Liptai Claudia néhány éve vesztette el szeretett édesanyját, most pedig édesapját gyászolja, aki magányosan, budai otthonában hunyta le örökre a szemét.

hirdetés
Elhunyt Liptai Claudia édesapja
Fotó: InStyle

Claudia ismét embert próbáló időszakot él meg, hiszen öt évvel édesanyja hirtelen elvesztése után, most Panka lányával való nyaralása során azt a hírt kapta, hogy elhunyt édesapja.

A Bors értesülése szerint az idős férfit pár napja találták holtan budai otthonában, amikor testvére meg akarta látogatni, ám mivel senki nem nyitott ajtót, így az asszony segítséget és mentőket is hívott, ám akkor már túl késő volt.

A TV2 arca nem ápolt jó viszonyt édesapjával, és azon kívül, hogy anyagilag támogatta őt, a találkozást kerülte vele, hiszen sokat szenvedett gyermekkorában a férfi alkoholproblémái miatt, de nagyon is megviseli a tragédia.

A Bors megkeresésére a színésznő szavait menedzsere, Kende-Hofherr Kriszta tolmácsolta: Egy szülő elvesztése – függetlenül a múltbéli szenvedésektől – olyan tragédia, amit az ember legbelül él meg és csak a saját módján tud feldolgozni. Kérem, hogy ezt tartsák tiszteletben – majd hozzátette, hogy Claudia tényleg azt szeretné, ha a sajtó a lehető legminimálisabban foglalkozna ezzel, és tiszteletben tartaná a gyászát.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek