Starity

Meglepte rajongóit Katy Perry

2015. január 28. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy YouTube-ra feltöltött dalt osztott meg Twitter-profilján az énekesnő, mely elvileg fel fog csendülni a Super Bowlon.

hirdetés
Meglepte rajongóit Katy Perry
Fotó: Gavin Bond

Január 26-án került fel a YouTube-ra egy dal egy bizonyos Tim Heidecker - akinek csatornája egyébként hitelesítve is van - jóvoltából, mely a  Katy Perry Leaked Superbowl Song 2015 címet viseli, ami magyarul annyit tesz, hogy Katy Perry kiszivárgott Super Bowl-dala 2015. A videó leírásánál pedig annyi található meg, hogy Kiszivárgott anyag, ne osszátok meg - a dal a 2015-ös Super Bowl során fog debütálni - korlátozott kiadás Tim Heidecker és JP. Hasson jóvoltából, speciális segítség Claire Ceterától.

A videó alapjában véve nem is kavart volna fel nagy vizet, viszont a tény, hogy még a publikálása napján maga Katy is megosztotta a Twitteren a linkjét, sokat lendített a hírverésen. A 30 éves énekesnő bejegyzését nagyjából 5,2 ezren retweetelték és 9 ezren lájkolták be.

A dal meghallgatása után a rajongók természetesen rögtön kiakadtak, hogy mégis hogyan merészeli kedvencük nevével fémjelezni Heidecker ezt a dalt, hiszen nem is ő énekli, de mivel maga Katy is közzétette, néhányan kételkedni kezdtek. Sokan viszont úgy gondolják, hogy Perry csak viccnek szánta és megtévesztésből tweetelte azt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek