Starity

Madonna szerint Taylor Swift a pop hercegnője

2015. január 29. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pop királynőjeként is emlegetett énekesnő bókja teljesen kikészítette Taylort - természetesen jó értelemben.

hirdetés
Madonna szerint Taylor Swift a pop hercegnője

Nem kis rizikót vállalt Taylor Swift, amikor tavaly úgy döntött, hogy háta mögött hagyja a countryt, ami anno meghozta számára a világhírnevet, és áttér a pop műfajába. Azonban kétségtelenül hatalmas sikert aratott vadonatúj hangzásvilága, hiszen a 2014-es évben a 1989 volt a legtöbb példányszámban eladott lemez, díjat-díjra halmozott, klipjeit milliók nézték meg és még a csapból is új dalai folytak.

A szőkeség diadalmenete pedig úgy tűnik, hogy Madonnának is szemet szúrt, hiszen a pop hercegnőjének nevezte az ausztrál Today Show-ban tett látogatása során: Jó, hogy vannak hercegnőink a popban. Szeretem Taylor Swiftet. Szerintem nagyon fülbemászó popdalokat ír. Nem tudom kiverni őket a fejemből.

A pop királynője titulussal is illetett énekesnő Taylor neve mellett egyébként megemlítette még Miley Cyrust, Rihannát és Katy Perryt is, ám az egykori country-üdvöske szívét melengette meg leginkább eme bók, ugyanis a következőképpen reagált rá közösségi profiljain, melyek felett szerencsésen visszanyerte az uralmat: Köszönöm, most meghaltam.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek