Starity

Demi Lovato lemezkiadót vált?

2015. január 29. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A pletykák szerint a 22 éves énekesnő hamarosan követi egykori disney-s kollégáit, és otthagyja jelenlegi kiadóját, a Hollywood Recordsot.

hirdetés
Demi Lovato lemezkiadót vált?

A Jonas Brothers és a Hollywood Records útjai 2012-ben váltak el, őket követte egy évre rá Miley Cyrus, aki az RCA kedvéért távozott, tavaly év végén pedig Selena Gomez döntött úgy, hogy miután lejárt velük az öt albumra szóló szerződése, ahelyett, hogy hosszabbítana, inkább átigazol az Interscope-hoz. Így maradt meg a kiadó számára utolsó nagy névként  Demi Lovato, azonban a pletykák szerint úgy tűnik, hamarosan őt is elveszítik.

Január 20-án ugyanis szárnyra kaptak olyan hírek, hogy a 22 éves énekesnő közel 7 év után kiadót vált, választása pedig az Island Recordsra esik. A találgatásokat egy Twitter-kiírás indította el, közvetlenül azelőtt, hogy Lovato útnak indult volna a Nick Jonas tiszteletére rendezett összejövetelre, ahol aztán óriási jókedvvel pózolt a cég vezetőivel.

Elképesztő találkozókra került ma sor, és k***szott izgatott vagyok az idei év eseményei miatt, és amiatt is, hogy halljátok őket!!!! #2015 Ezt követte rögtön másnap, azaz január 21-én az Island Records sejtelmes Twitter-posztja: Oly sok hír ilyen rövid idő alatt. Majd 27-én egy Instagram-fotó járta be a világhálót, ami kapcsán a BuzzFeed News felkereste a kiadót, akik képviselője elmondta, hogy a képernyőfelvétel nem a hivatalos Instagram-oldalukról származik, csupán egy ügyes rajongói munka, azt viszont, hogy az X Faktor egykori mentora hozzájuk szerződik-e a közeljövőben, se nem tagadta, se nem erősítette meg.

A BuzzFeed e-mailen keresztül Lovato képviselőjét is megkereste az ügy kapcsán, aki a következőt válaszolta a kérdésre. Az Instagram-fotó hamisítvány, de örülünk, hogy a rajongói ennyire izgatottak amiatt, hogy a jövő mit tartogat számára zeneileg. Már nem kell sokáig várniuk.

Egy biztos, a Lovaticsként ismert rajongótábor semmit sem szeretne jobban, minthogy kedvenc énekesnőjük átszerződjön máshova, aminek minden lehetséges módon hangot is adnak a közösségi oldalakon, ugyanis szerintük a  Walt Disney Company tulajdonában lévő vállalat szándékosan hátráltatja őt a karrierjében és nem kapja meg tőlük a megfelelő promóciót.

Tavaly decemberben erre Lovato is tett egy aprócska célzást, amikor is egy interjúban megkérdezték tőle, hogy mért tartott neki hét évig az, hogy végre Európába látogasson, a válasza annyi volt, hogy  Kérdezd a lemezkiadómtól.

Csupán néhány, abból a rengeteg rajongói Twitter-üzenetből 

Az énekes-színésznő mielőtt újra belevágna a munkába, kihasznál és bepótol minden elmulasztott pillanatot szeretteivel a már lassan egy teljes hónapja tartó szünete alatt, hiszen áprilisban DEMI World Tour névre keresztelt turnéjával karrierje során első alkalommal fog Ausztráliába látogatni, valamint szintén először fogja Kínában is tiszteletét tenni májusban egy zenei fesztiválon, valamint ötödik albuma munkálatait is hamarosan folytatnia kell, egyelőre nem tudván biztosra, hogy a megszokott régi, vagy esetleg immár új kiadó szárnyai alatt.

Hogy ezalatt az idő alatt is egy kis életjelet adjon magáról rajongói számára – talán okulva a tavaly nyári esetből, amikor egy teljes hétig eltűnt, ezért valaki halálhírét keltette – tegnap tőle szokatlan módon egy imádnivaló családi fotót osztott meg Instagram-profilján, amihez az alábbi leírást adta. A srácaim nagyon álmosak... Én pedig a világ legszerencsésebb nője vagyok.

Fotó: Instagram/Demi Lovato

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek