Starity

Elkészült Vanessa Hudgens új Bongo-kampánya

2015. január 31. 12:12   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tegnapi nap folyamán napvilágot látott a színész-énekesnő új fotósorozata, mellyel a Bongo tavaszi kollekcióját reklámozzák.

hirdetés
Elkészült Vanessa Hudgens új Bongo-kampánya
Fotó: Bongo

Egy évvel ezelőtt jelentette be a Bongo, hogy korábbi reklámarcaik, Audrina Partridge, Lucy Hale, Ashley Benson és AnnaSophia Robb után Vanessa Hudgensre esett választásuk. A 26 éves színész-énekesnő közreműködésével azóta két kampány is elkészült, a napokban pedig megérkeztek a harmadik kollekcióhoz készült fotók is, melyeken ismételten teljesen új frizurával látható.

Annyira izgalmas volt összedolgozni a Bongóval, hogy elkészítsük a tavaszi kollekciót, amit egy az egyben az én igazi stílusom ihletett. Minden egyes darabra egy olyan stílus jellemző, amit imádok viselni, mint például a haspólók és a ceruzaszoknyák, a csinos motoros dzsekik és asszimetrikus szoknyák. Amit a legjobban szeretek ebben a kollekcióban az, hogy általa az lehetsz, aki csak akarsz - ami én vagyok dióhéjban - árulta el Vanessa.

A fotózásról egy kulisszák mögötti videó és számos fotó is megjelent a hivatalos poszterek mellett, emellett nem kihagyandó az sem, hogy a 2015-ös tavaszi kollekció volt az első a Bongo létrejötte óta, melyet egy hírességgel közösen alkottak meg.

Fotók: Bongo

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek