Starity

Justin Bieber bánja minden bűnét

2015. január 29. 21:09   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ellen DeGeneresnél vendégeskedett a kanadai botrányhős, majd a felvételt követően videóval kért bocsánatot viselkedése miatt.

hirdetés
Justin Bieber bánja minden bűnét
Fotó: Michael Rozman/Warner Bros.

A mai napon kerül adásba az Egyesült Államokban a The Ellen DeGeneres Show legújabb epizódja, melyben sokak legnagyobb meglepetéséreJustin Bieber is feltűnik, ugyanis meglepte a műsorvezetőnőt születésnapja alkalmából egy csokor virággal és néhány Calvin Klein-alsóneművel is, és természetesen, ha már ellátogatott a stúdióba, egy kis beszélgetésre is sort kerítettek.

Őszintén szólva, nem szerepeltem már tévében egy jó ideje, így egy kicsit ideges vagyok - árulta el Ellennek a 20 éves énekes, amint leült a fehér fotelba, majd rövidesen botrányos viselkedésére terelődött a szó és a következőt árulta el: Szerintem jó dolog, ha tudsz nevetni magadon. Csináltam néhány dolgot, amik nem biztos, hogy a legjobbak voltakDe tudod, csak képes szeretnék lenni arra, hogy nevessek rajta és belássak néhány dolgot.

Miután pedig felvették a tegnapi nap folyamán a műsort, Bieber úgy döntött, hogy elkészít egy videót, melyben őszintén beszélt érzéseiről, bocsánatot kért rajongóitól arrogáns viselkedése miatt, majd feltöltötte azt a Facebook-oldalára és nagyjából fél nap alatt közel 78 millióan tekintették meg.

Szóval, csinálni akartam egy videót, hogy elmondja, hogyan is érzem magam jelenleg. Szóval ma volt Ellennél és nagyon jó móka volt. Bámulatos nő. Születésnapja van, szóval boldog születésnapot Ellen. De nagyon ideges volt és szerintem azért, mert féltem attól, hogy mit gondolnak rólam jelenleg az emberek. Egy perce voltam a nyilvánosság előtt és nem akartam, hogy az jöjjön le, hogy arrogáns vagyok vagy nagyképű, vagy tulajdonképpen olyan, miként az elmúlt másfél évben viselkedtem - kezdte mondandóját a vidóban.

Nem olyan vagyok, amilyennek tettettem magam. Azért azt mondtam, hogy tettettem, mert gyakran másnak adjuk ki magunkat, hogy álcázzuk, amit igazából érzünk legbelül. És rengeteg érzés keringett bennem. Fiatalnak lenni és ebben a bizniszben felnőni, nehéz dolog. Úgy általánosságban felnőni is nehéz. Csak kínosan éreztem magam odabent. Úgy éreztem, hogy elítélnek az emberek és nagyon szeretném, ha mindenki tudná, hogy mennyire törődöm az emberekkel és nem az az ember vagyok, aki azt mondja, 'Lesz**om', értitek? Nem az a kölyök vagyok. Egy olyan személy vagyok, aki valóban törődik. És bár ami a múltban történt, már megtörtént, én csak a legjobb benyomást akarom kelteni az emberekben, és kedves, szerető, gyengéd és lágy lenni. És hívhatnak néhányan puhánynak, így nevelt az anyukám.

 

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek