Starity

Elrabolták Harry Styles szívét

2015. január 30. 17:05   |   Szerző: Sappho

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Úgy látszik, már csak egy szabad szív van a One Direction háza táján, ugyanis a hírek szerint Harry Styles szerelmes. Ám ezúttal nem más, mint Nadine Leopold a szerencsés.

hirdetés
Elrabolták Harry Styles szívét

Ahogy azt sok rajongó már jól tudja, vasárnap lesz Harry Styles 21. születésnapja, ám nem füstös szórakozóhelyeken fogja megünnepelni amerikai nagykorúságát, hanem a hírek szerint kettesben barátnőjével, Nadine Leopolddal.

Az énekes mostanában elég sokat lóg Los Angelesben, ami nem csoda, hisz újdonsült kedvese itt építgeti modellkarrierjét. Egy közeli forrás nyilatkozott a The Sunnak kettejük viszonyáról:

Mindenki ugratja, hogy szerelmes, és ő ezt nem is tagadja. Ez a helyzet. Soha nem érzett még így egy lány iránt sem. Minden szabad percét a kedvesével, Nadine-nel tölti Los Angelesben. Teljesen belebolondultak a másikba és nem tudnak távol lenni egymástól. Senki nincs a földön, akivel szívesebben töltené a születésnapját – zárta le röviden a forrás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek