Starity

Megszületett Shakira és Piqué második gyereke

2015. január 30. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A kolumbiai énekesnőnek és párjának már van egy közös kisfiuk, Milan Piqué, azonban most egy új taggal gyarapodott családjuk.

hirdetés
Megszületett Shakira és Piqué második gyereke

Egy korábbi cikkben már beszámoltunk arról, hogy a kolumbiai énekesnő újra kisfiúval várandós, és most hivatalosan is 4 tagú lett a család. Shakira császármetszéssel adott életet tegnap este második kisfiának, kinek neve Sasha Piqué Mebarak lett. Az örömhírről az énekesnő hivatalos oldalán számoltak be a mai napon.

Gerard Piqué, a Barcelona focistája tegnap este még játszott az Atlético Madrid elleni Király-kupa mérkőzésen, melyet 3-2-re megnyert a Barca, azonban a meccs után Piqué azonnal rohanhatott a kórházba, hogy párja és kisfia mellett legyen.

A 37 éves énekesnőnek a karrierje is remek irányba halad, hiszen hamarosan megjelenik a tizenegyedik stúdiólemeze, bár valószínű, hogy most inkább a férje és a két kisfia mellett tölt majd sok időt.

Gratulálunk, és sok boldogságot kívánunk nekik!

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek