Starity

Lessünk be Christian Grey filmbeli rezidenciájára!

2015. január 31. 11:11   |   Szerző: lovelife23

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Minden A szürke ötven árnyalata-rajongó fantáziált már Mr. Grey otthonáról - most itt a lehetőség, hogy ez tényleg megvalósuljon.

hirdetés
Lessünk be Christian Grey filmbeli rezidenciájára!

A szürke ötven árnyalata-könyvek igen nagy népszerűségre tettek szert világszerte, így nem meglepő, hogy a belőle készülő filmadaptációt is izgatott várakozás övezi. A készítők pedig nem hagyják, hogy a figyelem lankadjon az alkotás kapcsán, hiszen újabbnál újabb trailereket és fotókat osztanak meg a nagyközönséggel.

A legújabb dobásuk egy weboldal létrehozása volt, mely a Christian Grey’s Apartment címet viseli. Az érdeklődők interaktív körutat tehetnek Mr. Grey lakásában, minden egyes apró részletet megtekintve. A tágas rezidenciába való belépés után Jamie Dornan, Christian képében egy italra invitálja a nézelődőt, majd a szobákban is szétnézhetünk, és az ott lévő tárgyakra kattintva, egy leírást olvashatunk róluk, miközben hangulatos zene szól. Az interaktív sétát ide kattintva lehet megkezdeni.

Szerencsére már nem kell sokáig várni a film megjelenését, melyet Valentin-naphoz igazítva február 12-től láthatnak a rajongók az Egyesült Államokban, míg hazánkban egy nappal előtte, február 11-én kerül mozikba az alkotás.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek