Starity

Rosie Huntington-Whiteley imádja, amikor Jason meztelenül alszik

2015. február 01. 12:12   |   Szerző: idone

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rosie Huntington-Whiteley rajongói kérdésekre válaszolt a minap és kiderült, hogy esze ágában sincs pizsamát tervezni vagy ráadni kedvesére, ugyanis imádja, amikor Jason meztelenül alszik.

hirdetés
Rosie Huntington-Whiteley imádja, amikor Jason meztelenül alszik

Rosie és Jason Statham már közel öt éve alkotnak egy párt, és a modell-színésznő elmondása szerint remekül megvannak. A szőkeség a minap néhány rajongói kérdésre válaszolt, és köztük felmerült az is, hogy fontolgatja-e férfiaknak készülő hálóruhák tervezését, mivel Jasonnek szüksége van valamit magára vennie, mikor alszik.

Erre fel a szőkeség a következőket válaszolta: Tényleg szüksége van? Én nagyon boldog vagyok, amikor meztelenül fekszik mellettem – majd egy mosolygó smiley-val zárta a témát.

De nem Jason az egyetlen, akinek lehetősége van ágyba bújnia Rosie-val, hiszen a modell szívesen sziesztázik két tacskójával is. Mikor megkérdezték tőle, hogy mit szeret a legjobban csinálni, elmondta, hogy annyi időt eltölteni kedvenc négylábúival, amennyit csak lehetséges.

Rosie azt is elárulta a kérdezz-felelek játék keretein belül, hogy otthon lenni kedvenceivel és Jasonnel a kedvenc időtöltése jelenleg: Mivel a munkám megköveteli, hogy sokat utazzak, így a kedvenc helyem a világon az otthonon, ahol kedvenceimmel és Jasonnel lehetek – válaszolta, majd megkérdezte rajongóit, hogy ők hol szeretnének a legszívesebben lenni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek