Starity

Katy Perry a Super Bowl új királynője

2015. február 02. 20:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Katy Perry rekordot állított fel a Super Bowl-os fellépésével, hiszen több, mint 150 millióan kísérték őt figyelemmel. Katy így a jelenlegi félidős királynő, maga mögött hagyva Beyoncét vagy éppen Madonnát.

hirdetés
Katy Perry a Super Bowl új királynője
Fotó: Christopher Polk

A kritikusok egyöntetűen imádták Katy Perry XLIX Super Bowl-os félidei fellépését, ami tartalmazta eddigi legnagyobb slágereit. Az amerikai énekesnő sikeres koncertet zárhatott maga mögött, hiszen nemcsak a kétkedőket tudta meggyőzni a tehetségéről, de az előadására mintsem 152 millió ember volt kíváncsi, így ezzel ő vezeti a rekordot, maga mögött hagyva Bruno Marsot, Beyoncét vagy éppen Madonnát.

Az előre bejelentett sztárvendég a rocklegenda, Lenny Kravitz volt, míg a meglepetésvendég a celebek kedvence, Missy Eliott lett.

Az énekesnő az előzetes sajtótájékoztatón elmondta, hogy valószínűleg ő lesz az első olyan sztár, aki egyszerre hoz táncoló oroszlánt és cápákat a Super Bowl látványos színpadára. A 12 perces szettben felcsendült 2013 himnusza, a Roar, a Dark Horse, az I Kissed A Girl Lennyvel, a Teenage Dream 2010-ből, a  California Gurls, a Get Ur Freak On/Work It/Lose Control mashupja Missy Elliott oldalán, és végül a Firework, amely alatt a közönség felett lebegett egy hullócsillagon.

A fellépés előtt Perry lázasan csipogott a Twitter-fiókján: A mai nap ezért a kislányért van. Volt egy álma, és hitt magában, és az értékeiben. A mai napon pedig mosolyog.

Perry a show után magára varratta a Super Bowl időpontját, a XLIX-et, amit büszkén mutogatott Instagram-követőinek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek