Starity

Ismét a mozivásznon bizonyíthat Ashley Benson

2015. február 03. 11:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Új filmszerepet kapott a Pretty Little Liars sztárja Mary-Louise Parker, Chris Noth és Shiloh Fernandez oldalán.

hirdetés
Ismét a mozivásznon bizonyíthat Ashley Benson
Fotó: H&M

Ashley Bensonnak egy perc pihenője sincs, hiszen sikersorozata, a Pretty Little Liars forgatása mellett sorra kapja a filmszerepeket is. A napokban derült ki, hogy a Ratter, a Pixels és az A Visit from the Goon Squad címet viselő produkciók után egy újabbal bővült listája, méghozzá a Chronically Metropolitannel.

A rendezői székben Xavier Manrique foglal majd helyet, a forgatókönyvet Nicholas Schutt írja, a produceri teendőket pedig Jamin O’Brien, Daniel L. Blanc és David Frankel látja majd el. Az filmben Ashley mellett szerepet kapott még Mary-Louise Parker, Chris Noth és Shiloh Fernandez is. A forgatást a tervek szerint még ebben a hónapban elkezdik.

Shiloh egy debütáló regényírót játszik, aki váratlanul visszatér New Yorkba, hogy visszahódítsa szerelmét, akit Ashley kelt majd életre. Ám a lányra az elmúlt évek alatt ismét rátalált a szerelem, mitöbb, hamarosan férjhez is megy. Mary-Louise és Chris a reménytelen romantikus szüleinek szerepeiben lesznek láthatóak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek